Hasselnötsbröd

 
Bakade precis ett supergott glutenfritt hasselnötsbröd alá "Hanna Göransson".
 
Ingredienser
1 dl teffmjöl (tog sojamjöl då jag inte hade teffmjöl hemma)
1 dl hasselnötsmjöl
3/4 dl fiberhusk
1 msk bakpulver
1 dl krossade linfrön
1 krm örtsalt
2 ägg
2 dl valfri mjölk
1 msk rumsvarm kokosolja
 
Boveteflingor till toppingen
 
Gör så här
Blanda alla torra ingredienser i en skål. Häll därefter i ägg, mjölk, och kokosolja och blanda väl. 
Lägg bakplåtspapper i en 1 1/2 liters brödform och häll i smeten. Toppa med boveteflingor. 
Grädda i 50-60 min i mitten av ugnen. Brödet ska ha en krispig yta. 

Kommentera inlägget här :